maandag 2 april 2007

Exit Onze Oemma. Hoe nu verder?

[lees eerst Stekker uit Onze Oemma]

EXIT ONZE OEMMA
Hoe nu verder?


(Rotterdam, 2 april 2007) Na een computerloze periode, ze had het even helemaal gehad, is Anise vanmorgen weer aan de slag gegaan. Haar kindje Onze Oemma, "het leukste & leerzaamste blad voor kleine moslims", is nu ter ziele. Dat dat vele lezertjes bedroeft, merkt ze bij het openen van haar email. Er zijn zelfs kinderen die hebben aangeboden met een collectebus langs de deuren te gaan om op die manier Onze Oemma nieuw leven in te blazen.

Anise heeft het er moeilijk mee, maar zit zeker niet bij de pakken neer. Ze neemt zich voor snel met het Marwan & Moena boekje te beginnen (een boekje waarin twee personages uit Onze Oemma de hoofrol spelen). "Op die manier voel ik mij incha Allah ook minder schuldig tegenover die trouwe kinderschare," aldus Anise. Ze heeft vooral de behoefte aan input van ouders om haar Marwan & Moena boek tot een incha Allah succes te maken. "Zijn er nog grappige situaties die ouders graag in een Marwan & Moena verhaal willen terugzien, dan mogen ze mij gerust mailen." Oké Anise, hierbij jouw email adres: info@onzeoemma.nl.
Nu maar hopen dat je wordt bedolven onder de suggesties, zodat je incha Allah in de luxe situatie zal verkeren een keuze te kunnen maken uit het grote aanbod. Succes! En… sabr.

kijk voor verhalen over Marwan & Moena op de website van Onze Oemma
www.onzeoemma.nl/oo2/index.php?option=com_content&task=view&id=48

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.