zondag 22 april 2007

Allochtonen.web-log.nl “Fatwa van de dag”

Allochtonen.web-log.nl heeft een nieuwe rubriek, genaamd Fatwa van de Dag. "Een nieuwe rubriek [...] waarin bizarre, hilarische en/of intolerante uitspraken aan de orde komen." Zo’n uitspraak van de Ahmadiyya over homoseksualiteit zou daar prima in passen…

Ter kennismaking volgt hier de complete tekst van de eerste bijdrage in deze rubriek. De titel van deze bijdrage is "Fatwa van de Dag : Mufti Wilders".

"Mufti Geert Wilders in zijn column op Nieuwnieuws (Geenstijl.nl):

"Achterlijke verschijnselen als polygamie, vrouwenbesnijdenis en eerwraak zijn in Nederland als gevolg van de massale intrede van de islam aan de orde van dag. Het is alsof de gasten het huis overnemen. Tegen al diegenen die onze waarden niet willen accepteren, zeg ik: je bent niet verplicht om hier te wonen, Nederland is geen gevangenis zoals de DDR ooit was.

"Nederland mag trots zijn op zijn seculiere cultuur en burgerlijke vrijheden, en alles wat die vrijheid bedreigt moet keihard bestreden worden. Dat geldt dus ook voor de islam. We moeten af van het ´weg-met-ons-denken´ en ons cultuurrelativisme. Zo niet, dan zullen vroeg of laat onze kinderen vijf keer per dag op hun knieen richting Mekka moeten bidden."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.