woensdag 7 maart 2007

Stekker uit Onze Oemma

Marwan & Moena in spin-off

(Rotterdam, 7 maart 2007) Droevig nieuws voor al die lezertjes van het "leukste & leerzaamste blad voor kleine moslims". Met pijn in het hart trekt Anise deze maand de stekker uit het gedrukte exemplaar van haar kindje Onze Oemma. Het is één van de moeilijkste beslissingen die ze in haar leven heeft moeten maken, "maar nu de knoop doorgehakt is, voelt het goed," aldus Anise.


SPIN-OFF Financiëel is het niet meer te doen (te weinig betalingen van de kant van de abonnees) en qua advertenties heeft het ook niet willen vlotten. Maar mash’Allah doorzetster Anise zou Anise niet zijn wanneer ze geen doorstart zou maken. Met twee personages uit haar Onze Oemma, wel te verstaan. Marwan & Moena zullen incha Allah terechtkomen in een kinderboek, waarmee dit boek dus een spin-off wordt van Anise’s tijdschrift.

WEBSITE BLIJFT ONLINE Via OnzeOemma.nl zal het publiek op de hoogte gehouden worden. Het plan is om deze website wèl draaiende te houden en in te richten (voor zover dat al niet zo is) als een online archief van een selectie uit de afgelopen jaargangen van Onze Oemma. Wanneer er nieuws is over het incha Allah komende Marwan & Moena boek, zal dat op OnzeOemma.nl bekend worden gemaakt.

AFSCHEID Overigens wordt de uitgave van het gedrukte exemplaar van Onze Oemma in stijl afgesloten. Het hoofdthema is deze keer, hoe kan het ook anders, "Afscheid". Daarnaast loopt "shirk" ook als een rode draad door dit mash’Allah rijkgevulde afscheidsnummer. Een nummer om naar uit te kijken! www.onzeoemma.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.