donderdag 28 februari 2013

Shahada in tweet Arnoud van Doorn #haha (vijfde update)

met dank aan @CarelBruring voor deze tweet

Heeft ex-PVV raadslid Arnoud van Doorn (nu fractievoorzitter Onafhankelijk Den Haag) het licht gezien of is zijn Twitter account gehackt of zag hij het niet meer zitten of was het een geintje? Hoe dan ook, het is bijzonder om deze twee tweets te lezen:Niet iedereen heeft direct door wat er staat. Hé Arnoud kun je eens wat duidelijker schrijven? vraagt iemand. Sorry :-) is het antwoord. Carel Bruring vertaalt de tekst met behulp van Google Translate en vraagt zich vervolgens af of alles goed gaat met ex-PVV'er Arnoud van Doorn. Een ander heet Van Doorn welkom. Weer een ander vraagt Van Doorn bij welke moskee hij de geloofsgetuigenis (shahada) heeft afgelegd. Ik ben benieuwd naar het vervolg!


UPDATE 16.40 UUR:
Arnoud van Doorn heeft bevestigd tegenover Joop.nl dat de shahada tweet inderdaad van hem is, maar verder wil hij er niets over zeggen. Meer info:

www.joop.nl/opinies/detail/artikel/19807_ex_pvv_politicus_wordt_moslim

UPDATE 22.25 UUR:
UPDATE 1 MAART 19.10 UUR:
UPDATE 5 MAART 2013 14.40 UUR:

UPDATE 8 AUGUSTUS 2013:
Hieronder vind je de uitzending van Knevel & Van den Brink van gisteravond (vooravond suikerfeest) waarin o.a. Arnoud van Doorn te gast was. Presentatoren: Andries Knevel en Antoine Bodar(!).

www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1359547

Get Adobe Flash

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.