woensdag 19 november 2014

Bedreiging aan mijn adres (de originele SMS)

"Ik ben er nog steeds, alhamdulillah"
Het is nu een paar uur nadat ik kennis genomen heb van een SMS die naar een voormalige collega van mij verstuurd is. Via telefoon had ik de tekst al doorgekregen:
"Beste vrienden en bekenden van Abdul. We hebben vanochtend het droevige nieuws ontvangen dat Abdul is overleden hij heeft zichzelf opgehangen. Ontvangen: 13:22:17 Vandaag Afzender: ANONIEM (niet beschikbaar)"
[de mobiel stond nog op zomertijd]
Gezien de algemene aanhef ging ik er eerst van uit dat het naar meerdere mensen verstuurd was. Het lijkt nu (slag om de arm) dat die voormalige collega de enige is uit de contactenlijst van mijn mobiel die het heeft ontvangen. Dat maakt die aanhef "Beste vrienden en bekenden van Abdul" bizar. Ik heb wel bekenden, geen vrienden, nota bene. Mijn sociaal leven blijft beperkt tot mijn kinderen, hun moeder en mijn ouders. Heel soms whatsapp ik met mijn zus in Bergamo. Op dit moment heb ik geen werk. Mijn contacten op de sociale media laat ik buiten beschouwing.

Morgen incha Allah ga ik aangifte doen. Zou mooi zijn als die anonieme dreig-SMS te traceren is. Moet je kijken, hieronder de SMS zoals die door mijn voormalige collega is ontvangen. Door dat oldskool  lettertype (het is een oude Nokia) ziet de boodschap er helemaal freaky  uit:


alle bijdragen over de bedreiging aan mijn adres vind je hier

UPDATE D.D. 20 NOVEMBER 2014:
Vanochtend ben ik naar de politie gegaan
voor een aangifte. Helaas vond de politie de zaak niet aangiftewaardig. Jammer dat ik niet weet van wie die SMS afkomstig is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.