* * * UITGELICHT : Powerpoint presentatie "De 99 Schone Namen van Allah" * * *

donderdag 14 april 2005

Latijaniya.org

Latijaniya.org is sinds gisterenavond weer online. Opvallend is de gelikte vormgeving waarbij elementen van de oude website (zoals het interieur van een moskee en het witte ‘projectiedoek’) in een nieuw jasje zijn gestoken. Al met al een hele verbetering! Het jaarlijkse grote onderhoud van de website moet nog worden voltooid: de video player is er nog niet (zou tijdens het opstarten automatisch tevoorschijn moeten komen) en op het moment van plaatsing van deze log is de pagina Audio nog volledig blanco.

Daarnaast zijn er nog vele links die nog niet functioneren. Maakt niet uit, sabr is een schone zaak! Ik hoop in ieder geval dat alles in gereedheid is gebracht vóór de Gamou (Mawloud) en dat ook de Wazifa weer via de website te horen zal zijn (de Wazifa is een verzameling zikr en doa’s - voorafgegaan door soera al-Fatihah - waarmee de tijani’s elk ochtendgebed afsluiten).

De meest opvallende vernieuwing aan Latijaniya.org is dat bezoekers na het laden van de homepage worden verwelkomd met een loop van de "Salatoul Fatih", een smeekbede waarin Allah soebhana wa ta’ala wordt gevraagd om onze profeet Mohammed (vrede zij met hem) te zegenen (deze smeekbede maakt ook deel uit van de Wazifa). Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op Latijaniya.org!

Update mei 2005: Helaas pindakaas, Latijaniya.org is "temporarily unavailable". Dat begint zo langzamerhand gewoon te worden… Maar, alhamdulillah is de Wazifa gewoon te beluisteren via deze link: www.xalima.com/modules/streaming/mp3/WazifaElHadjAbdou.mp3

UPDATE D.D. 6 MAART 2013: Ik heb het geluidsbestand geplaatst op YouTube www.youtube.com/watch?v=bMVdD7Fq8g4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.