* * * UITGELICHT : Powerpoint presentatie "De 99 Schone Namen van Allah" * * *

woensdag 5 januari 2005

Plezier met schoenen uitdoen!

Ik lig in een deuk tijdens het kijken naar het item ‘Angst in Venray’ van het TV-programma Premtime. Het is Prem Radhakishun net gelukt om moslims naar het café Dingus mee te nemen. Nu staat hij op het punt om een aantal cafégasten, waaronder wat Lonsdalers, mee te nemen naar de moskee. Prem lijkt even in de schoenen te staan van Minister Verdonk, wanneer hij "Nee" krijgt te horen op zijn vraag of hij, de Lonsdaler, hem een hand zou geven als hij, Prem, hem zou groeten. Deze Lonsdaler wenst hem nog wel plezier met het uittrekken van die schoenen :-).

Even later volgen dan de beelden van de cafégasten die voor het eerst een kijkje in een moskee komen nemen. Prem, een te gek initiatief! Thumbs up! Heb je de uitzending gemist? Bezoek dan het archief van de Premtime website en klik op de uitzending van "04 01 2005, aflevering 48":

www.omroep.nl/nps/premtime

Update 12 januari 2005: Leo, de Lonsdaler, is inmiddels ontslagen door zijn werkgever. Daarom praat Prem nog even na met Leo. Zoek de betreffende aflevering in het archief onder "11 01 2005, aflevering 49". Een verrassende ontmoeting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.