dinsdag 17 augustus 2010

What the hack – Excaf.com online (hoelang?)

UPDATE D.D. 30 MEI 2013: IK ADVISEER JE DRINGEND EXCAF.COM NIET TE BEZOEKEN. BIJ HET LADEN VAN DE BEGINPAGINA KREEG IK VANDAAG DE MEDEDELING VAN MIJN ANTIVIRUS DAT ER EEN KWAADWILLIGE URL GEBLOKKEERD WAS.

Excaf Télécom is sinds enige tijd weer online met een website die geen gevaar meer vormt voor de argeloze bezoeker (lange tijd was de website gehackt). De vier Excaf radiostations kunnen weer via Excaf.com beluisterd worden: Dunyaa FM, Soxna FM, Love FM en Al Hamdoulillah FM.

www.excaf.com

Nu maar hopen dat Excaf Télécom zijn zaken wèl goed geregeld heeft; ik vrees echter van niet. Excaf gaat namelijk prat op zijn islamitische identiteit maar heeft glad vergeten om op de beginpagina van Excaf.com een link te zetten naar Al Hamdoulillah FM (24/7 koranrecitatie)! Onderaan deze bijdrage vind je een print screen van deze beginpagina: überkitsch, het doet pijn aan je ogen :-D

Alleen via de webpagina van Dunyaa FM en Love FM is er een tekstlink naar de livestream van Al Hamdoulillah FM te vinden (het station heeft sinds de nieuwe website geen eigen webpagina meer).

    Dunyaa FM www.dunyaa.sn
    Soxna FM www.soxnafm.sn
    Love FM www.lovefm.sn
    Al Hamdoulillah FM mms://live.excaf.com/alhamdoulillahfm


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.