zondag 23 mei 2010

Fokkerij

Olie op het vuur? Laat dat maar over aan moslimwebsite Wij Blijven Hier. Fokken ze hun eigen ‘soort’ op Twitter! Moet je eens lezen:


Schande wat die ANWB directeur zei? Ja, hè hè. Over één kam, enzo, dat hoort niet. Nee. Maar wacht! Klik door, Facebook vertelt meer. Wat staat daar nou? Daar onder dat stukje over moslims?"Hoofddirecteur Guido van Woerkom van de ANWB liet zich onlangs niet zo positief uit over Marokkanen. Op een conferentie gaf hij aan dat hij zijn vrouw liever niet me de taxi wilde laten reizen, omdat er 'nog wel eens een Marokkaan achter het stuur zou kunnen zitten'."
Aap uit de mouw! ANWB directeur Guido van Woerkom heeft het niet zo op Marokkaanse taxichauffeurs. Religie doet er bij hem niet toe (nou ja?). Typisch gevalletje van racisme, dus. Guido van Woerkom, Gids op het pad der dwalenden.
"Heet je Abdul?"
"Ja."
"Hoezo?"
"Tijdje terug moslim geworden."
"Nou, ik ben en blijf Nederlander, hoor."
"Ik heb mij niet bekeerd tot een ras, zoals je ziet."

Als zelfs een website als Wij Blijven Hier voor verwarring zorgt door ‘moslims’ te verwarren met ‘Marokkanen’, hoe krijg je dan in Allahs Naam de ‘buitenwacht’ zover dat het ras en religie gescheiden ziet?

UPDATE: www.anwb.nl/over-anwb/nieuws,/2010/mei/lucht-geklaard-tussen-SMN-en-ANWB-hoofdredacteur.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.