dinsdag 29 juli 2008

NMO en NIO samen in OBA (v/h Desmet) Live

In het nieuwe omroepseizoen gaan de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) en de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) samenwerken ten bate van het radioprogramma OBA Live (voorheen Desmet Live). Na wat vragen in een email over de invulling van OBA Live, krijg ik onderstaand bericht van de LliNK redactie van dit radioprogramma.

"Beste meneer Louws,

"Het spraakmakende radioprogramma Desmet Live vol kunst, cultuur, politiek en live muziek gaat vanaf 1 september 2008 verder als OBA Live! OBA Live is op werkdagen te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Op maandag en woensdag wordt OBA Live gemaakt door omroep LLiNK. Op dinsdag zendt de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) samen met de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) uit, donderdag wordt OBA Live gemaakt door de IKON en vrijdag door de Humanistische Omroep.

"Publiek is iedere werkdag van harte welkom van 19:00 tot 21:00 uur in de nieuwe Openbare Bibliotheek Amsterdam (naast het Centraal Station, vrij entree en reserveren is niet nodig). Het radioprogramma wordt gepresenteerd door Pieter Hilhorst (LliNK), Hatice Kursun (NMO), Teun van de Keuken (LliNK), Jurgen Maas (IKON) en Theodor Holman (HUMAN).

"Tot dan!

"Met vriendelijke groet,

"De LliNK-redactie van OBA Live"

Op deze webpagina van Saskiamulder.nl vind je een boeiend interview met Hatice Kursun. Lezen hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeg 't maar

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.